Over

Hobby-In
Pastoor Kuypersstraat 32
NL 5144 RJ Waalwijk
Tel: 0416.334.573
   
In winkel:
Pin

Hobby-In
Is een speciaalzaak voor vliegtuigmodelbouw. Wij leveren radiobesturing, motoren, brandstoffen, lijmen, accu’s, bouwdozen, balsahout, bekleding, epoxy, glasmat en afwerkmateriaal.

Winkel.
Onze zaak is gevestigd in Waalwijk (Bekend van de meubelboulevard Woonwereld). En is gemakkelijk te bereiken via autosnelwegen. U wordt geholpen door mensen die zelf bouwen en ook vliegen. Omdat wij alleen materiaal verkopen voor R/C vliegtuigen is ons assortiment op dat gebied enorm uitgebreid.

Postorder.
Ook kunt u bestellen via onze postorder service. De beste manier is per telefoon omdat er altijd vragen zijn die dan direct beantwoord kunnen worden. De bestelling wordt bijna altijd de volgende dag afgeleverd. Mits besteld is van Dinsdag tot Vrijdag. Op Maandag zijn we gesloten.

Medewerkers.
Hobby-In is gestart in 1975 door Jan en Leny van Beek.Van een hobby werd een beroep gemaakt. De ervaring opgedaan tijdens RC1 wedstrijden kwam en komt nog altijd goed van pas. Want nu Jan en Leny ervoor gekozen hebben hun leven een andere invulling te geven en Dennis eigenaar van Hobby-in is geworden,is het weer een RC1 kampioen die samen met Henny Mosselveld Hobby-In zal voortzetten op de manier die voor al onze vaste klanten zo vertrouwd is.